Νέα μαμά και Χριστούγεννα

Και αυτές τις γιορτές χρειάζεσαι λίγη οργάνωση και πολλή φαντασία για να περάσεις τα πιο υπέροχα Χριστούγεννα ως νέα μαμά!

Ξεκινάς λοιπόν από τον χώρο που μπορείς να τον διακοσμήσεις, όπως εσύ θέλεις, για να δημιουργήσεις μια μαγική ατμόσφαιρα που θα ενθουσιάσει το νέο μέλος της οικογένειας. Θυμήσου πώς ένιωθες τα Χριστούγεννα , όταν ήσουν ακόμα μωρό και κάνε ό,τι μπορείς για να μεταφέρεις αυτές τις αναμνήσεις στο δικό σου μωράκι.

Εμείς παραθέτουμε κάποιες ιδέες για να κάνεις αυτά τα πρώτα σας Χριστούγεννα αξέχαστα.

Οι εορταστικές βόλτες

Σίγουρα την περίοδο των Χριστουγέννων οι βόλτες δεν μπορούν να λείψουν από το μενού. Βγάλτε φωτογραφίες και τυπώστε τις ώστε να έχετε μια υπέροχη συλλογή με όλες τις στιγμές σας.

Κατασκευές

Μπορείς να φτιάξεις μικρά πιάτα ή ακόμα και τα δικά σου στολίδια που θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας αλλά θα προσφέρουν και απέραντη χαρά στο μικρό σας.

Δημιουργείστε τα δικά σας στολίδια με φωτογραφίες

Αυτό μπορείς να το κάνεις κάθε χρόνο και να στολίζεις το δέντρο με φωτογραφίες από προηγούμενες χρονιές. Μια ευκαιρία για να λέτε ιστορίες γύρω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο.

Το δέντρο

Μπορείς να γίνεις όσο πιο δημιουργική θες με τον στολισμό του δέντρου. Εκτός από τις συνηθισμένες μπάλες, βάλε στολίδια που θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον του μωρού και προσάρμοσε τις κάθε χρόνο ανάλογα με τα διαφορετικά του ενδιαφέροντα. Αυτό σίγουρα θα το ενθουσιάσει! Αγόρασε ένα “ψεύτικο” Χριστουγεννιάτικο δέντρο που θα κρατήσει μια ζωή και θα είναι μέρος της γιορτινής παράδοσης της οικογένειας.

Χριστουγεννιάτικες κάρτες

Αν στέλνεις κάρτες σε συγγενείς και φίλους, βάλε το παιδί να τις υπογράψει και δες πως θα ξετρελαίνεται με την αλλαγή του γραφικού του χαρακτήρα κάθε χρόνο.

Μαγείρεμα

Όταν μεγαλώσει λίγο, το παιδί, μπορεί να γίνει ο προσωπικός βοηθός σου στην κουζίνα. Σίγουρα θα ενθουσιαστεί με το ανακάτεμα υλικών για την παρασκευή γλυκών και το πασπάλισμα των κουραμπιέδων με ζάχαρη άχνη.

 

Κάθε στιγμή μαζί του είναι ανεκτίμητη και αυτά τα Χριστούγεννα ως νέα μαμά θα είναι φανταστικά.

Copyright 2024 © ADELCO. All rights reserved.
Created by: ClickMedia