Ετοιμάζω τη βαλίτσα των διακοπών για το μωρό μου

Έφτασε η πολυπόθητη στιγμή της καλοκαιρινής σου άδειας και ετοιμάζεσαι μαζί με το μωρό σου για το καθιερωμένο διάλειμμα. Μην αγχώνεσαι για το τι πρέπει να πάρεις μαζί σου.

Γνωρίζοντας ότι το ταξίδι με το μωρό δεν είναι εύκολη υπόθεση αφού δεν ξέρεις πως θα προσαρμοστεί στο καινούριο περιβάλλον πρέπει να είσαι απόλυτα προετοιμασμένη.

Πώς; Μα φυσικά με την κατάλληλη οργάνωση στο πακετάρισμα. Η βαλίτσα που θα ετοιμάσεις για το μωρό θα σε απαλλάξει από περιττά άγχη στις διακοπές.

Και για να φύγει το άγχος του να μην ξεχάσεις απολύτως τίποτα, παρακάτω θα βρεις μια λίστα με ό,τι χρειαστείς κατά την διάρκεια της καλοκαιρινής σου εξόρμησης.

Ταξίδι με μωρό Λίστα!

  • Ξεκινάμε με ρούχα, φορμάκια ύπνου, κάλτσες και άνετα παπούτσια.

  • Ζακέτες γιατί δεν ξέρεις τι καιρό θα συναντήσεις.

Η λίστα της θάλασσας!

  • Απαραίτητα για το καλοκαιρινό του μπάνιο είναι το μαγιό του, το καπελάκι του και γυαλιά ηλίου.

  • Προσοχή στα προϊόντα για την περιποίηση του! Θα χρειαστείς ένα καλό αντιηλιακό υψηλής προστασίας, πάνες, υγρά μαντηλάκια και μωρομάντηλα.

  • Για την ασφάλεια και απόλαυσή του πάρε μαζί μπρατσάκια και σωσίβια και διάφορα παιχνίδια για την παραλία.

Ειδικά προϊόντα για το νεσεσέρ του!

  • Απαραίτητα για την περιποίησή του είναι η πούδρα, οδοντόβουρτα/οδοντόκρεμα, το σαμπουάν του, η κρέμα Συγκάματος και η Κρέμα μετά τον ήλιο.

Και το βράδυ;

  • Το πιτζαμάκι και η παιδική κουβέρτα καθώς και το μαξιλαράκι του καθώς δεν θα θέλει εύκολα να αλλάξει συνήθειες.

  • Οπωσδήποτε αντικουνουπικό αλλά και φωτάκι νυκτός για να διατηρήσει την ρουτίνα ύπνου του και στις διακοπές.  

Το φαρμακείο των διακοπών:

  • Φρόντισε να έχεις μαζί σου ένα μίνι φαρμακείο γιατί δεν θες να ψάχνεις στο μέρος των διακοπών σου αν υπάρχει κάτι διαθέσιμο. Σε μια τσαντούλα πάρε μαζί σου οινόπνευμα, θερμόμετρο, αλοιφή για τσιμπήματα, αντισηπτικό, βαμβάκι και τραυμαπλαστ.

Και αν πεινάσει;

Ετοίμασε μια τσάντα με τα απαραίτητα! Νερό, μικρά σνακ, γάλα, μπιμπερό θα είναι οι σύμμαχοί σου στην πείνα του!

 

Μπορεί να είναι πολλά αλλά αν πάρεις όλα ή τα περισσότερα από τα παραπάνω δεν χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα. Με αυτή τη λίστα και κατάλληλο προγραμματισμό μπορείς να χαρείς άφοβα τις διακοπές σου.

Και φυσικά μαζί με την ολοκληρωμένη σειρά βρεφικής περιποίησης Adelco Baby μπορείς να μείνεις ήσυχη για την φροντίδα και περιποίηση του ακόμα και στις διακοπές σου.

Καλό σας ταξίδι!

Copyright 2024 © ADELCO. All rights reserved.
Created by: ClickMedia