Επιλέγοντας δωράκι για το μωρό

Η φίλη σου έγινε πρόσφατα μανούλα και είναι η πρώτη φορά που θα την επισκεφτείς.

Τις περισσότερες φορές η νέα μαμά είναι περισσότερο από προετοιμασμένη να υποδεχτεί το μωρό της. Γι’ αυτό έχουν φροντίσει συγγενείς και φίλοι που έχουν γεμίσει το σπίτι με όλων των ειδών τα πράγματα.

Το δώρο που θα διαλέξεις πρέπει να είναι χρήσιμο τόσο για το βρέφος όσο και για τη μαμά.

Τι μπορείς να αγοράσεις;

1. Κουβερτούλα

Ίσως το πιο κλασσικό δώρο, για να σκεπάζεται το μωρό όταν κοιμάται και να είναι ζεστό αλλά και προστατευμένο στις αγκαλιές συγγενών και φίλων.

2. Βρεφικά σεντόνια και πετσέτες

Ίσως ο μεγαλύτερος μπελάς για τις μαμάδες αφού τα σεντόνια και οι πετσέτες δεν φτάνουν ποτέ! Συγκεκριμένα τα λευκά είδη πλένονται πάρα πολύ συχνά και οι μανούλες πρέπει να είναι προετοιμασμένες να έχουν πολλά για να μπορούν να τα αλλάζουν συχνά.

3. Ρούχα και άλλα ρούχα

Ένα κλασσικό φορμάκι, μια μπλουζίτσα ή καλτσούλες είναι μια σίγουρη επιλογή για την ντουλάπα του. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να ρωτήσεις τους γονείς αν έχουν ήδη κάτι αντίστοιχο για να μην χρειαστεί να το πας πάλι στο κατάστημα για αλλαγή.

4. Παραμυθάκια

Ακόμα και αν το μωρό δεν είναι σε θέση να καταλάβει το νόημα, η φωνή της μητέρας το ηρεμεί και ενισχύει το συναισθηματικό δέσιμο μαζί της .

5. Παιχνίδια

Μια σίγουρη επιλογή είναι και ένα παιχνίδι. Ρώτησε στο κατάστημα τι είναι ανάλογο με την ηλικία του παιδιού ώστε να το απολαύσει σύντομα και όχι σε μεγαλύτερη ηλικία. Οι επιλογές αμέτρητες: από παζλ (με μεγάλα κομμάτια!), λούτρινα αρκουδάκια, mini όργανα μουσικής και κυβάκια για να απασχολεί τα χέρια του!

Ό,τι και αν επιλέξεις, ένα είναι σίγουρο: το μωρό θα χαρεί το δωράκι που διάλεξες με τόση αγάπη!

Copyright 2024 © ADELCO. All rights reserved.
Created by: ClickMedia