Tα Πρώτα Χριστούγεννα με το μωρό σου σε κάνουν πάλι παιδί!

Πέραν από τις μικρές βόλτες που μπορείς να το πας στη στολισμένη πόλη και τις επισκέψεις με πολλή προσοχή σε συγγενείς και φίλους, η πραγματική διασκέδαση βρίσκεται στο σπίτι!
Τι μπορώ να κάνω για να κάνω την ατμόσφαιρα πιο γιορτινή;

- Φτιάξε ένα στολίδι!
Μπορείς να δημιουργήσεις ή και να αγοράσεις ένα στολίδι αν δεν πιάνουν τα χέρια σου, που έχει ως κύριο μήνυμα "Τα Πρώτα Χριστούγεννα του Μωρού μου". Μπορείς να πάρεις ιδέες από διάφορες ιστοσελίδες: μια μπάλα με το αποτύπωμα της παλάμης του, μια γιορτινή φωτογραφία με το όνομα του ή μια μικροσκοπική παιδική κάλτσα!

- Στόλισε το δέντρο μαζί του
Όσο ακόμα είναι στο καρότσι του ή στο ριλάξ του, ξεκίνησε να στολίζεις το δέντρο και άστο να σε παρακολουθεί, αυτό θα δημιουργήσει εικόνες που θα του μείνουν για πάντα αξέχαστες.

- Άγιος Βασίλης έρχεται
Διάβασε του εικονογραφημένες ιστορίες για τον αγαπημένο Άγιο των παιδιών. Αν είναι δυνατόν, μπορεί να το πας σε ένα ήσυχο μέρος που μπορεί να τον δεί, ίσως ένα μικρό εμπορικό κέντρο κοντά σου!

- Χριστουγεννιάτικη κάρτα
Βγάλε την πρώτη σας οικογενειακή φωτογραφία σε γιορτινό background (ένα σκουφάκι, ένα φορμάκι,κάτι ευφάνταστο), γράψε τις ευχές σου και στείλτες στους αγαπημένους σου με τον παραδοσιακό παλιό τρόπο, το ταχυδρομείο!

- Παραμύθι, παραμύθι ακόμα και τα Χριστούγεννα
Τι και αν είναι μόνο λίγων ημερών; Καταλαβαίνει, αισθάνεται και ενθουσιάζεται με τις εικόνες. Διάβσε του ό,τι παραμύθι βρεις και μπες και εσύ η ίδια στο κλίμα των ημερών!

- Παιχνίδια and more
Χριστουγεννιάτικα παζλ με ελάχιστα κομμάτια, ειδικά για βρέφη, μαρκαδόροι ειδικοί για βρέφη για να σχεδιάσει κάτι μικρό και εύκολο, κάτι που θα το απασχολήσει και θα του θυμίζει τα πρώτα του Χριστούγεννα!

- Έτοιμο για ...πασαρέλα
Βάλε κάτι γιορτινό, ένα φορμάκι, πιτζαμάκι, σκουφάκι και ετοίμασε το μοντέλο σου για την πρώτη του φωτογραφία, δίπλα στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

- Χριστουγεννιάτικη μουσική και τραγούδια
Και εδώ έχεις άπειρες επιλογές από Χριστουγεννιάτικες playlists, τραγουδησέ του τα όλα!

- Φως παντού
Τα φωτάκια και τα χρώματα ενθουσιάζουν τα βρέφη. 'Αφησέ το να τα χαζέψει, βάλε τα φωτάκια στο δέντρο να αναβοσβήνουν ή πήγαινε μια βόλτα με το αμάξι για να δει τη φωτισμένη πόλη!

Είναι τα πρώτα σας Χριστούγεννα μαζί και οι στιγμές που θα δημιουργήσεις θα μείνουν μέσα σας για πάντα, μην ξεχάσεις ότι η φροντίδα του παραμένει προτεραιότητα σου και αυτές τις γιορτές αν και η Adelco baby φροντίζει να στο υπενθυμίζει.

It's the most wonderful time of the year after all.

Copyright 2024 © ADELCO. All rights reserved.
Created by: ClickMedia