Πάσχα με το μωρό- τι να προσέξω

Αν είναι το πρώτο Πάσχα με το μωρό σου και επιλέξεις να αποδράσεις για κάποιες μέρες, πρέπει να προετοιμαστείς σχετικά με τα πράγματά του. Είναι σίγουρο πως δεν γλιτώνεις μια «μίνι μετακόμιση».

Το μόνο που πρέπει είναι να οργανωθείς με μια λίστα από απαραίτητα πράγματα που θα χρειαστεί να έχει μαζί το μωρό σου τις ημέρες του Πάσχα, εξοικονομώντας έτσι τόσο χρόνο αλλά και χώρο.

  • Για τη διαμονή:

Ρούχα: Σίγουρα θα χρειαστείς ρούχα που θα καλύψουν τον αριθμό των ημερών που θα μείνεις στον προορισμό σου.

Ξεχώρισε τα “καλά” ρούχα που θα του φορέσεις τις ημέρες την Ανάστασης & του Πάσχα και πρόσθεσε στο βαλιτσάκι του από δύο αλλαξιές για κάθε ημέρα. Μην ξεχάσεις να πάρεις αρκετά εσωτερικά φορμάκια καθώς λερώνονται συχνά, καλτσάκια, παπουτσάκια και μπουφάν και ζακέτες. Τσέκαρε καλού κακού και τον καιρό στον προορισμό σου.

Καλό θα ήταν να έχεις επίσης μαζί σου και τα δικά του σεντονάκια και πετσέτες.

Προϊόντα για την περιποίησή του:

Βάλε σε ένα σακουλάκι βρεφικό σαμπουάν, κρέμα για την αλλαγή πάνας, αφρόλουτρο, κρέμα περιποίησης (δες την πλήρη σειρά βρεφικής περιποίησης Adelco Baby εδώ) αλλά και καθαρές πάνες.

Διατροφή:

Ετοίμασέ του το μπιμπερό του και το αγαπημένο του γάλα σε σκόνη, πάρε μαζί την ποδιά του για να μην λερώνεται

Φάρμακα:

Αν το μωρό σου λαμβάνει κάποια αγωγή μίλησε με τον γιατρό και πάρε μαζί τα αντίστοιχα φάρμακα αλλά βεβαιώσου ότι αυτά θα σου φτάσουν για τις μέρες που θα είσαι διακοπές.

Παιχνίδια:

Διάλεξε αυτά που του αρέσουν περισσότερο! Αν σχεδιάζεις να κάνεις κάποια Πασχαλινή χειροτεχνία, πάρε μαζί όλα τα υλικά που χρειάζεσαι!

 

Αυτό το Πάσχα οι χαρούμενες στιγμές με το μωράκι σου είναι δεδομένες! Όσο και η φροντίδα του, με την Adelco Baby!

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia