Στολίδια για ασφαλές παιχνίδι

Τα Χριστούγεννα έφτασαν και οι στιγμές χαράς με το μωρό σου πολλαπλασιάζονται. Το μωρό θα χαρεί το γιορτινό πνεύμα παίζοντας κάτω από το Χριστουγεννιάτικο δέντρο. Είναι σημαντικό ωστόσο τα στολίδια που θα χρησιμοποιήσεις να είναι κατάλληλα ώστε το παιχνίδι του να παραμείνει ασφαλές.

Φτιάξε ένα στολίδι!

Μπορείς να δημιουργήσεις ή και να αγοράσεις ένα στολίδι αν δεν πιάνουν τα χέρια σου.    Μπορείς να πάρεις ιδέες από διάφορες ιστοσελίδες: μια μπάλα με το αποτύπωμα της παλάμης του, μια γιορτινή φωτογραφία με το όνομα του ή μια μικροσκοπική παιδική κάλτσα!

Στολίδια από Ζύμη και Πηλό

Η λύση για ένα ασφαλές στολίδι βρίσκεται στο ντουλάπι της κουζίνας σου! Θα χρειαστείς αλεύρι και λίγο νερό και ξεκίνα την δημιουργία! Η κατασκευή των στολιδιών από πλαστελίνη μπορεί επίσης να ενεργοποιήσει τις αισθητηριακές ικανότητες του μωρού σου και να του δώσει απέραντη χαρά.

Αν θες να γίνεις ακόμα πιο δημιουργική, μπορείς να φτιάξεις με το μωρό σου στολίδια που τρώγονται! Η διαδικασία είναι η ίδια με τα κουλουράκια, φαντάσου την χαρά του μπροστά σε ένα Χριστουγεννιάτικο δέντρο με φαγώσιμα στολίδια!

Χιονάνθρωποι... από κάλτσες

Βρες στο σπίτι σου άσπρες κάλτσες και γέμισέ τες με βαμβάκι. Χώρισέ τες σε δύο μέρη για να δημιουργήσεις σώμα και κεφάλι χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι ύφασμα για κασκόλ. Στη συνέχεια, διακόσμησε τους μικρούς χιονάνθρωπους ράβοντας κουμπιά στο σώμα τους και βάζοντας χαρακτηριστικά προσώπου.

Αυτά τα Χριστούγεννα είτε είναι τα πρώτα σου με το μωρό είτε όχι, η προτεραιότητα όπως πάντα είναι η δική του ασφάλεια.

Εμείς παραθέσαμε κάποιες δημιουργικές ιδέες για στολίδια, εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αφήσεις τη φαντασία σου ελεύθερη και να χαρείς κάθε στιγμή με το μωρό σου αυτές τις γιορτές!

Πνευματικά δικαιώματα 2024 © ADELCO. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος.
Σχεδιασμός & Υλοποίηση: ClickMedia